Колеги километража ми изведнъж спря да отчита с колко карам(електронното отдоло си работи, и оборотомера си бачка), колата е 146 1.4 тс 2000 година, та значи карам си аз с неработещ километраж цап една дупка с малко по-висока скорост и ЧУДО километража ПРОРАБОТИ! Но чудото бе за кратко, околоо 5 секудни и пак спря, с колегата dido76bg се опитахме да извадим пластмасата на таблото пред километража обаче не излиза, и не смеем да я напънем за да не се счупи, та въпроса ми е - Защо не ми работи километража, и някои свалял ли я е тая пластмаса ? Благодаря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не ми работи километража
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениеКолеги километража ми изведнъж спря да отчита с колко карам(електронното отдоло си работи, и оборотомера си бачка), колата е 146 1.4 тс 2000 година, та значи карам си аз с неработещ километраж цап една дупка с малко по-висока скорост и ЧУДО километража ПРОРАБОТИ! Но чудото бе за кратко, околоо 5 секудни и пак спря, с колегата dido76bg се опитахме да извадим пластмасата на таблото пред километража обаче не излиза, и не смеем да я напънем за да не се счупи, та въпроса ми е - Защо не ми работи километража, и някои свалял ли я е тая пластмаса ? Благодаря предварителноBUSHON RACING SERVICE
-
Аз съм я свалял няколко пъти даже
Отвиваш винчетата,след това я хващаш в двата долни края и дрЪпаш яко .А между другото имам километраж за продаване,ако не оправиш твоя пиши,ше ти го дам изгодноAlfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщениеАз съм я свалял няколко пъти даже
Отвиваш винчетата,след това я хващаш в двата долни края и дрЪпаш яко .А между другото имам километраж за продаване,ако не оправиш твоя пиши,ше ти го дам изгодно
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщениеМи аЗЗ съм я свалял да си праим таблото че сичко беше изгорело,и доста лесно го свалих отвих болчетата и го извадих просто,ама за километража нямам никаква представа
Comment
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеАз съм свалял километража. Държи се на 2 болчета в горните ъгли и в средата има щипки. С малко напъване излиза поне при мен е така.
Comment
-
Първоначално публикувано от ana19754 Покажи съобщениепровери буксата на километража която е на скорсната кутия имай в предвид че буксите са две едната е за километража а втората е за светлината за задна скорост дано ти помагам
Comment
-
Moя е на 4 болта, да знаеш...4 болта и две долу, дето не са баш щипки, ами някви по-гадни...ама с търпение и внимание излиза цяло таблото
После само го почисти отзад156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
И моя се скапа преди около месец, но при мен не работи предимно на 3-та и 5-та предавка, което ме навежда на мисълта, че е някакъв датчик на скоростите, защото не виждам друга логика."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениеЗнам за болчетата обаче с напъване неще да излезне, едната щипка някак си излезна ама другата не искате са 2 щипки една зад друга точно в средата. След това имаш 4 болчета и 2 букси и си го свалил.
Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеЗнам че е трудно аз напънах леко и изкочите са 2 щипки една зад друга точно в средата. След това имаш 4 болчета и 2 букси и си го свалил.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениене става с дърпане колега.... а моя километраж е с алуминиевите рингове твоя с такива ли е?
Не е с рингове,но ринговете си остават на твоя корпус ако мога така да го нарека.И се сменя само платката с уредите,даже ако е от самия километраж нещо може да не сменяш платката а само километража той е на 3 крачета хванатAlfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
sigpic
Comment
Comment