Известие

Collapse
No announcement yet.

Не ми работи километража

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не ми работи километража

Колеги километража ми изведнъж спря да отчита с колко карам(електронното отдоло си работи, и оборотомера си бачка), колата е 146 1.4 тс 2000 година, та значи карам си аз с неработещ километраж цап една дупка с малко по-висока скорост и ЧУДО километража ПРОРАБОТИ! Но чудото бе за кратко, околоо 5 секудни и пак спря, с колегата dido76bg се опитахме да извадим пластмасата на таблото пред километража обаче не излиза, и не смеем да я напънем за да не се счупи, та въпроса ми е - Защо не ми работи километража, и някои свалял ли я е тая пластмаса ? Благодаря предварително

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
    Колеги километража ми изведнъж спря да отчита с колко карам(електронното отдоло си работи, и оборотомера си бачка), колата е 146 1.4 тс 2000 година, та значи карам си аз с неработещ километраж цап една дупка с малко по-висока скорост и ЧУДО километража ПРОРАБОТИ! Но чудото бе за кратко, околоо 5 секудни и пак спря, с колегата dido76bg се опитахме да извадим пластмасата на таблото пред километража обаче не излиза, и не смеем да я напънем за да не се счупи, та въпроса ми е - Защо не ми работи километража, и някои свалял ли я е тая пластмаса ? Благодаря предварително
    Ми аЗЗ съм я свалял да си праим таблото че сичко беше изгорело,и доста лесно го свалих отвих болчетата и го извадих просто,ама за километража нямам никаква представа
    BUSHON RACING SERVICE

Comment

Аз съм я свалял няколко пъти даже
      Отвиваш винчетата,след това я хващаш в двата долни края и дрЪпаш яко .А между другото имам километраж за продаване,ако не оправиш твоя пиши,ше ти го дам изгодно
      Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
        Аз съм я свалял няколко пъти даже
        Отвиваш винчетата,след това я хващаш в двата долни края и дрЪпаш яко .А между другото имам километраж за продаване,ако не оправиш твоя пиши,ше ти го дам изгодно
        не става с дърпане колега.... а моя километраж е с алуминиевите рингове твоя с такива ли е?

Comment

Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщение
          Ми аЗЗ съм я свалял да си праим таблото че сичко беше изгорело,и доста лесно го свалих отвих болчетата и го извадих просто,ама за километража нямам никаква представа
          не става има некви много гадни щипки и адски трудно се откачат

Comment

Аз съм свалял километража. Държи се на 2 болчета в горните ъгли и в средата има щипки. С малко напъване излиза поне при мен е така.
            Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
              Аз съм свалял километража. Държи се на 2 болчета в горните ъгли и в средата има щипки. С малко напъване излиза поне при мен е така.
              Знам за болчетата обаче с напъване неще да излезне, едната щипка някак си излезна ама другата не иска

Comment

Дай аз да дръпна да видим дали няма да излезне
                Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

провери буксата на километража която е на скорсната кутия имай в предвид че буксите са две едната е за километража а втората е за светлината за задна скорост дано ти помагам
                  Alfa Romeo 146 1,4 ts 99

Comment

Първоначално публикувано от ana19754 Покажи съобщение
                    провери буксата на километража която е на скорсната кутия имай в предвид че буксите са две едната е за километража а втората е за светлината за задна скорост дано ти помагам
                    ок слизам да видя

Comment

Moя е на 4 болта, да знаеш...4 болта и две долу, дето не са баш щипки, ами някви по-гадни...ама с търпение и внимание излиза цяло таблото
                      После само го почисти отзад
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

И моя се скапа преди около месец, но при мен не работи предимно на 3-та и 5-та предавка, което ме навежда на мисълта, че е някакъв датчик на скоростите, защото не виждам друга логика.
                        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                        Opel Astra J GTC

Comment

Знам за болчетата обаче с напъване неще да излезне, едната щипка някак си излезна ама другата не иска
                          Знам че е трудно аз напънах леко и изкочи те са 2 щипки една зад друга точно в средата. След това имаш 4 болчета и 2 букси и си го свалил.
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
                            Знам че е трудно аз напънах леко и изкочи те са 2 щипки една зад друга точно в средата. След това имаш 4 болчета и 2 букси и си го свалил.
                            щипките не са ми в средата а в края и са много гадни не са точно щипки аз го искарах не с дърпане а потдигане и ...абе и аз не знам как нацелих

Comment

не става с дърпане колега.... а моя километраж е с алуминиевите рингове твоя с такива ли е?

Не е с рингове,но ринговете си остават на твоя корпус ако мога така да го нарека.И се сменя само платката с уредите,даже ако е от самия километраж нещо може да не сменяш платката а само километража той е на 3 крачета хванат
                              Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                              sigpic

Comment

Working...
                              X